Tango Canto

Leuke Online Tips

Alles gaat met de tijd mee

Gelukkig is alles de afgelopen jaren met de tijd meegegaan, een vog online aanvragen is niet vreemd meer. Een Verklaring Omtrent het gedrag kun je voor verschillende doeleinden aanvragen, als vrijwilliger voor een voetbalvereniging moet je de verklaring ook kunnen overleggen. Wel is het zo bij een vrijwilliger dat de verklaring in de meeste gevallen dan gratis is, bij een normale verklaring moet er direct worden afgerekend bij de aanvraag. Je kunt een vog aanvragen op vog-aanvraag.info. 

Zijn er verschillen met het gemeentehuis?

Een vog online aanvragen is in principe hetzelfde als aanvragen van de verklaring bij het gemeentehuis, voordeel is alleen wel dat je geen tijd hoeft op te offeren. Waar je bij het gemeentehuis moet wachten, kun je op de website vog-aanvraag.info de aanvraag invullen wanneer je dit zelf wenst. Of dit nu in de nacht is, in het weekend of in de avond, lekker in je vrije tijd dus. Nadat je de verklaring hebt aangevraagd, wordt deze als deze wordt afgegeven naar je huis gestuurd. Ook bij een afwijzing wordt dit naar je woonadres gestuurd. 

vog online aanvragen

Vraag altijd een VOG aan

Een vog online aanvragen is altijd zinvol om te doen, ook wanneer je weet dat je een strafbaar feit hebt gepleegd. Het hoeft niet te betekenen dat je niet in aanmerking komt voor de verklaring, het hangt eraf hoe lang geleden je het feit hebt gepleegd en wat je hebt gedaan. Daar komt ook nog bij of het relevant is voor het beroep wat je uit gaat oefenen, genoeg redenen om een verklaring altijd aan te vragen.

Meer verhalen