Tango Canto

Leuke Online Tips

Ben jij op zoek naar particuliere huishoudelijke hulp in Den Haag

Voor mijn moeder ben ik op zoek naar particuliere huishoudelijke hulp Den Haag. Ik kwam al vrij snel op Henriella Thuiszorg uit en ik hoor er ook goede verhalen over. Morgen ga ik een vrijblijvend gesprek aanvragen. Mijn moeder heeft steeds meer zorg nodig en dit vindt ze zelf vervelend. Dat vind ik dan weer vervelend, want ik wil graag dat ze veilig is en dat ze niet zoveel hoeft te doen, ze is namelijk nog erg actief en kan soms iets te overmoedig zijn. Ik wil graag dat er betrouwbare mensen over de vloer komen die haar persoonlijkheid begrijpen en daar goed mee om weten te gaan. Mede daarom denk ik dat dit bedrijf ons verder kan helpen.

verzorgingsgebied_haaglanden

Mijn moeder accepteert het

Ik heb vanavond een gesprek met mijn moeder gehouden om toch weer het onderwerk thuiszorg aan te kaarten en na een lang en ingewikkeld gesprek was ze al steeds meer overtuigd dat het juist fijn voor haar kon zijn. Dit heeft mij dus heel veel positieve moed gegeven. Morgen ga ik samen met haar bellen en dan denk ik dat het allemaal goed komt. Ze heeft al een hele stap gemaakt.