Tango Canto

Leuke Online Tips

De Tamaris laars sale: heel wat koopjes te doen!

De Tamaris laars sale

Ik heb mezelf niet kunnen tegenhouden. Ik heb deze week bij de Tamaris laars sale 3 paar laarsjes gekocht: een paar grijze met hoge hak, een paar taupe met hoge hak en gekruiste banden over de wreef en een paar zwarte zonder hakken. Ze zijn stuk voor stuk heel comfortabel om te dragen. Zowel die met hoge hak als met lage hak zitten perfect. Ze gaan uitstekend bij mijn outfits, of het nu een rok, een korte jurk of een lange broek is.

De Tamaris laars sale

Laarsjes voor de hele zomer

Misschien lijkt het gek, maar ik draag de hele zomer laarsjes. Het moet écht al warm zijn om een gewone schoen of sandaal te dragen. Het prettige aan Tamaris laarzen is dat je nauwelijks merkt dat je ze aanhebt. Ze zijn licht, sluiten goed om de voet, hebben een zool die niet glijdt en de hakken zijn stevig. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst, en kijk al uit naar de zomer. Ik weet nu al dat ik ze dagdagelijks zal dragen!