Tango Canto

Leuke Online Tips

Een gezellige gite in Zuid Frankrijk

gite Zuid Frankrijk

Even de dagelijkse gang van zaken ontvluchten om te genieten in het buiten? Boek dan ook eens een gite Zuid Frankrijk! In dit prachtige land kun je zowel genieten van de rust alsmede de schitterende omgeving. Een wandeling maken op de markt of wellicht richting het strand. Je kunt het allemaal bereiken!

Ook wij wilde eens wat anders dan de dagelijkse wandeling maken bij ons in de buurt. Voorheen gingen wij altijd naar Spanje of Turkije. Echter wilde wij eens wat dichterbij huis als waar wij doorgaans naartoe gingen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Met name een land zien te vinden waar je eigenlijk niet zult zoeken, althans wij niet. Dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van dordognemaison.com.

gite Zuid Frankrijk

Schitterende locatie!

Tijdens het bekijken van deze pagina werden wij beide verliefd. Wat is Frankrijk toch een prachtig land! Wij hebben er dan ook voor gekozen om bij dit bedrijf onze vakantie te boeken. Dit was met een paar minuten geregeld en het enige wat wij nog moeten doen is wachten totdat het zover is.