Tango Canto

Leuke Online Tips

Een scooterrijbewijs halen?

Een scooterrijbewijs halen! Iets wat ik altijd al heb willen doen maar waar ik gewoonweg niet aan toe ben gekomen toen die tijd. Ik wilde namelijk al langer een scooter hebben zodat ik niet steeds op de fiets naar school hoef te gaan. Met een scooter is het toch een stuk gemakkelijker, bovendien wordt je niet moe!

logo1

Nu dat ik ben afgestudeerd en een vervolg opleiding wil gaan volgen kon ik gemakkelijk in de tussentijd gaan zoeken naar een rijschool waar het mogelijk is om mijn rijbewijs te behalen. Ik ben wel gaan zoeken via het internet aangezien je hier sneller en gemakkelijker alles kan vinden. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk! Deze rijschool staat erom bekend wegens hun hoge slagingspercentage en aantrekkelijke lage kosten.  Op zich had ik wel goed gespaard waardoor ik specifiek ben gaan kijken naar de hoeveelheid rijlessen en de theorie wat er gegeven wordt.

Dit was bij hun alsnog het beste waarvoor ik heb gekozen om mij bij hun in te schrijven zodat ik aan de slag kan gaan om mijn rijbewijs te behalen!