Tango Canto

Leuke Online Tips

Een vca online halen of toch klassikaal?

vca online

De vca online halen kan tegenwoordig heel makkelijk. Dit handige certificaat is een goede manier om aan te tonen dat jij op de hoogte bent van al het handelen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Je kunt dan beter ongelukken voorkomen op de werkvloer. Maar die vca, hoe kun je die het beste halen? Via een klassikale cursus of online in je eigen tijd? Beide hebben voordelen.

De online cursus voor flexibiliteit

Het lastige van een cursus op locatie met een docent is dat je niet flexibel bent. Dat wil zeggen dat je niet kan leren waar en wanneer je wil. Daardoor komt het ook geregeld voor dat mensen lessen missen. En dat kost natuurlijk weer geld en is hartstikke zonde. Een online cursus kun je echter op je eigen moment volgen, dus ook als dat een keer alleen in het weekend uitkomt of als je tijdens werktijd een momentje hebt. Je bent flexibel in je leerproces.

Klassikaal leren

Het nadeel van zo’n online cursus is echter dat je vaak minder ondersteuning krijgt. Leren kan best lastig zijn en als je een docent tot je beschikking hebt dan kun je die vragen stellen waar je misschien al een tijd tegenaan loopt.