Tango Canto

Leuke Online Tips

Geschikte junior vacatures nodig

Het vinden van junior vacatures is een stuk gemakkelijker geworden sinds dat het internet is uitgevonden. Zo probeer ik ook van alles te vinden via het internet aangezien ik hiermee aardig wat tijd over kan houden. Ook het vinden van een vacature heb ik besloten om dit via het internet te zoeken. Zo ben ik hier van de week voor gaan zitten om een geschikte baan te vinden. Momenteel zit ik nu twee maanden zonder werk waar ik aardig de balen van heb. Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om te gaan zoeken op het internet in de hoop het snel te vinden. Nadat ik afgestudeerd ben was het zoeken van een vacature nog niet belangrijk. Nu dat ik al twee maanden thuis zit begint het aardig te vervelen.

logo3

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Stagemax. Hier is het mogelijk om jezelf aan te melden en te beginnen met het zoeken naar een geschikte baan voor de toekomst. Vanaf het moment dat ik mezelf hier had aangemeld verliep het wel erg snel. Ik geloof dat ik al na een dag of drie al een gesprek gepland had!