Tango Canto

Leuke Online Tips

Ik kocht een vijverfilter koi

Vijverfilter koi

Ik heb echt een grote hobby voor het houden van mooie en unieke vissen. Daarom kocht ik laatst de vijverfilter koi op aanraden van een goede vriend. Mijn liefde voor dieren begon al toen ik een jaar of zeven was. Mijn vader nam me voor het eerst mee op een van zijn vis tripjes op een zondag morgen. Uren lang hielden we het aan het water uit ook al vingen we soms niks. Voor mijn achtste verjaardag kreeg ik twee goudvissen die ik Henk en Pieter noemde. Ik zorgde met zoveel liefde voor die beesten waardoor ze heel lang leefde.

Vijverfilter koi

Van hobby naar passie

Naarmate ik ouder werd ben ik steeds meer dingen gaan aanschaffen zoals een vijverfilter koi. Ik ben zo blij dat ik er eindelijk een heb om in mijn poel te plaatsen. Ik hou het meest van Japanse vissen want die zijn zo prachtig gekleurd. Door het ding konden zij in schoner water zwemmen wat beter is voor hun gezondheid. Het is van een hobby die begon op mijn zevende uitgegroeid tot echt mijn grote passie. Ik zou niet weten wat ik zonder mijn geliefde beestjes zou moeten. Daarom koop ik altijd de beste spullen voor ze.