Tango Canto

Leuke Online Tips

Lekker horeca ijs

Het lekkerste horeca ijs wat er is! Zelf heb ik een restaurant in de prachtige stad Arnhem. Hier ben ik opgegroeid en woon er al sinds klein af aan. Heel mijn familie woont in deze stad. Het restaurant was vroeger van mijn ouders. Als puber werkte ik daar in de afwas en zo langzamerhand groeide ik steeds verder door. Van de afwas naar ijsjes maken, borden opmaken, bediening en serveren. Ik genoot van het werk en mijn droom was altijd al om dit later over te nemen.

Oud en wijs genoeg

Ik deed de opleiding in die branche en na een paar jaar daar gewerkt te hebben. Nam ik het bedrijf met genoeg ervaring over. Ik veranderde wel een paar dingen in het restaurant, om het toch een beetje eigen te maken.

Waaronder ook het merk van de toetjes. Een vriend van mij wat ook in een restaurant werkt. Raadde mij de website phfrostdujardin.nl aan. Een super goede website en hun kwaliteit is top! Ik kan het zeker iedereen aanbevelen.

Horeca ijs