Tango Canto

Leuke Online Tips

Leuke teambuilding

teambuilding

Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor een leuke teambuilding, dan moet je eens op de site van VVC Adventure kijken. Hier kan je de leukste uitjes vinden en andere leuke evenementen. Ons bedrijf bestaat eerdaags 25 jaar en de directie wil dit niet ongestoord voorbij laten gaan. Zij hebben bij VVC Adventure een leuke dag geregeld en het is nu wachten op de bewuste dag.

Vandaag gaan wij het beleven, iedereen moest zich om 08.00 uur bij de ingang van ons bedrijf verzamelen. Niet veel later kwamen er twee grote bussen voor rijden. Met veel zin stapten iedereen in, op naar een gezellig dagje uit.  teambuilding

Wat een geweldige dag

Vanaf het eerste tot het laatste moment heeft iedereen enorm genoten van de teambuilding. Onze directie heeft bijzonder goed hun best gedaan en het was dan een ook een zeer leuke dag geworden.

Meteen bij binnen komst kregen wij allemaal een kopje koffie of thee met een lekkere koek. Daar werd de dag besproken en iedereen in groepen verdeeld. Het weer was gelukkig droog en zonnig en de stemming zat er al vroeg in. De eerste groep begon met een spel en het was de bedoeling om door middel van opdrachten een totem paal in elkaar te zetten.

 

 

Meer verhalen