Tango Canto

Leuke Online Tips

Manchetten bij Euro Manchet

Een manchet bij Euro Manchet biedt je veel mogelijkheden. Heeft jouw bedrijf bewegende installatiedelen die verbonden moeten worden met elkaar? De manchet bij Euro Manchet is echt een aanrader! Hij heeft veel voordelen:

  • Vermindert de kans op overdracht van trillingen en geluid
  • Vermindert de kans op beschadiging van leidingen en materiaalmoeheid
  • De flexibele manchetten zorgen ook voor het versimpelen van de montage van de apparaten en leidingen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle levering

Euro Manchet heeft echte vakmensen in dienst die weten waar ze over praten. Eerst gaan ze de installatiedelen nauwkeurig bekijken om te zien of ze gebaat zijn bij een manchetverbinding, of juist bij weefsel-, rubber- en metaalcompensatoren. Afhankelijk van de diverse factoren zoals de temperatuur, druk en aard van de beweging maken we de afweging voor welke verbinding er gekozen moet worden.

Maatwerk manchet

Euro Manchet heeft al meer dan 30 jaar ervaring, verregaande automatisering, kennis van de materialen en de verwerking hiervan. Ze leveren maatwerk voor de meest uiteenlopende bedrijfsomstandigheden. Ze zijn toonaangevend op het gebied van flexibele verbindingen en de processen van luchtbehandelingen. Nationaal én internationaal. Ze zoeken met hun expertise steeds weer goede oplossingen voor de klanten. Elke onderneming is tenslotte weer anders dan anderen. De combinatie van zowel kennis en kunde is waar je naar opzoek bent en wat je ook zeker krijgt!

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website!