Tango Canto

Leuke Online Tips

Mijn favoriet is het nieuwe Vitra meubel

daamen interieur

daamen interieur Nieuwe kantoor inrichting!

Wat is er leuker op je werk dan wanneer het hele pand wordt vernieuwd? Ik weet het! Wanneer je vanaf nu op een Vitra meubel mag zitten werken! Het klinkt misschien niet erg aantrekkelijk, maar dit Vitra meubel is een bureaustoel en ik ben er gek op! Nooit had ik gedacht dat wij Vitra meubels in ons kantoor zouden hebben. Het is een prachtig design merk en ik moet zeggen, de meubelen zijn soms best prijzig.

Het is ontzettend fijn dat het pand zo mooi geüpgraded is! De muren zijn opnieuw geschilderd, er ligt een nieuwe vloer in, iedereen heeft nieuwe bureaus en mooie stoelen en er is zelfs een mooi nieuw koffie apparaat gekomen! Wat een luxe. Mijn favoriet is natuurlijk de nieuwe bureaustoel. Hij zit heerlijk en ik zou niet meer zonder willen!

Het is mij de laatste tijd wel erg duidelijk geworden hoe belangrijk het is als een werkomgeving prettig aanvoelt. Niet alleen vanwege collega’s of het werk dat jij doet, maar ook de apparaten die jij gebruikt en de kleuren die jij ziet. De sfeer is een stuk beter en daarom ben ik erg blij dat een interieurstylist is ingeschakeld voor ons kantoor!