Tango Canto

Leuke Online Tips

Nieuwe koffiemachines kopen

Koffiemachines kopen

Slechte koffie op de werkvloer, herkent u dat? Nieuwe koffiemachines kopen was mijn oplossing!

Ik hoor vaker dat de warme dranken uit de automaat op werk meestal erg slecht en slapjes is. Zelf heb ik een eigen bedrijf in recruitment. Hierdoor ontvang ik ook vaak klanten. Ik vind het veel professioneler overkomen als ik mijn klanten een goede kop van kwaliteit kan aanbieden. Ook staat dit veel netter naar mijn mening.Koffiemachines kopen

Het leek mij een goed plan om dit waar te maken en ik ging op zoek op het internet. Ik kwam de website van Selecta vending tegen waar zij dit verkopen. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit van deze warme drank en staan in de top 3 van Europa. Dit gaf mij veel vertrouwen waardoor ik de knoop doorhakte en een apparaat bestelde.

Nu ik het apparaat in gebruik heb merk ik veel verschil. Verschil op de werkvloer en bij mijn klanten. Ik en mijn collega’s zijn erg tevreden met het apparaat en kunnen niet meer zonder. Dit was een erg slimme investering waar meerdere wat aan hebben. Tegenwoordig hebben we nog een extra apparaat gekocht met koude dranken voor de liefhebbers.