Tango Canto

Leuke Online Tips

Nieuwe wicker tuinstoel gekocht

tuinstoelen

Op het internet heb ik een wicker tuinstoel gekocht en ik ben er helemaal weg van! Ik heb niet bepaald een groot gebied achter mijn huis, maar er is wel plek om met zijn tweeën of drieën te zitten. Een van mijn zetels was kapot gegaan een tijdje geleden en zodoende moest ik een nieuwe hebben. Ik wilde hier graag in investeren, omdat ik een leuk item wilde dat ook nog een goed tijdje zou mee gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Online ben ik gaan zoeken en zo kwam ik van der Garde tegen. Zij hebben een groot aanbod in meubilair voor het terras bijvoorbeeld en daar kon ik mijn geluk niet op! Helaas heb ik geen ruimte voor een grote loungeset, maar er waren gelukkig ook veel zetels die perfect zouden staan. Voor een mooi prijsje vond ik deze leuke zetel.

 

 

tuinstoelen

Mooi voor een moderne stijl

Als jij een moderne stijl hebt, zal dit item ook bij jou goed staan! Moderne stijlen kenmerken zich vaak door het gebruik van zwart, wit en grijs en grote tegels. Beton wordt ook veel gezien en daarmee is deze wicker tuinstoel een leuke aanvulling. Net weer wat anders, maar wel in dezelfde stijl. Wat vinden jullie het mooiste?