Tango Canto

Leuke Online Tips

Onderschat lokale seo niet!

logo-rp

Heel erg vaak wordt lokale seo onderschat. Er wordt altijd gedacht dat seo over het algemeen al voldoende is. In het begin dacht ik dit zelf ook, maar daar ben ik achteraf op terug gekomen. Het bedrijf waar ik werk zag het aantal bezoekers op de website snel teruglopen. Wat heel erg opviel was dat de mensen uit de regio de website minder vaak bezochten. Voor dit probleem moest een gepaste oplossing komen en deze taak heb ik op mij genomen.

Uitbesteden

Binnen het bedrijf heb ik verschillende taken. Omdat ik nog plek had voor andere taken en ik het internet een super interessant onderwerp vind deed ik dit met plezier. Een tijdje geleden ben ik ook verantwoordelijk geweest voor het bijhouden van de website.

logo-rpTijdens mijn zoektocht naar de oplossing kwam ik terecht bij Regiopromotor. Het bedrijf bood alles aan op het gebied van internet marketing en ook lokale seo. De lokale seo was precies wat de website nodig had. Na een kort overleg heb ik een afspraak gemaakt met het bedrijf en hebben wij alle mogelijkheden doorgenomen. De uitkomst was dat de lokale seo uitbesteed zou worden en dat wij hier verder geen omkijk meer naar hadden.

Alles is ontzettend goed gegaan en het aantal bezoekers is al weer gestegen!