Tango Canto

Leuke Online Tips

Op zoek naar een bijbaan in Eindhoven goed verdienend

bijbaan Eindhoven goed verdienend

bijbaan Eindhoven goed verdienend

Een bijbaan in Eindhoven goed verdienend is te vinden bij de McDonald’s. Deze fastfoodketen heeft inmiddels meer dan 254 bedrijven in Nederland. Met meer dan 19.500 collega’s die hier inmiddels werken. Een zeer gezellig team en daar kan jij ook bij horen. Want wanneer jij ook in zo een geweldig restaurant wilt werken, is het mogelijk om te solliciteren.

Op de website is een formulier te vinden waar jij jouw gegevens achter kunt laten. Echter zijn er een paar eisen waaraan je moet volden voordat je gaat solliciteren. Jouw leeftijd moet minimaal 15 jaar zijn. Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar. Je moet in het team passen en een positieve en servicegericht zijn. Voldoe je aan deze eisen, solliciteer dan!

De leukste bijbaan in Eindhoven die goed verdienend is

Al een paar weken ben ik werkzaam bij de McDonald’s. Ik ben begonnen op de parkeerplaats om deze een beetje netjes te houden. Veel zwerfafval wordt op de grond gegooid en aan mij de taak om dit op te ruimen en de prullenbakken leeg te maken. Omdat ik deze taak zeer goed deed, ben ik overgeplaatst naar de corner. Hier mag ik de bestellingen aannemen en doorgeven aan de keuken. Geweldig leuke baan, vooral het klantcontact is er gezellig.