Tango Canto

Leuke Online Tips

Prachtige citroenplant

Bekijk de prachtige citroenplant bij Tropic trees Hengelo. Op de site zie je de citroenplant die tot de familie citrus behoort, en Tropic trees heeft nog veel meer citrusbomen in het assortiment. Dit biedt leuke opties, zo kun je een citroen- limoen- mandarijn- en sinaasappelboom in een groepje planten. In het voorjaar krijgt de citrus mooie bloesems die allemaal dan net dat beetje anders zijn, maar allen een heerlijke geur verspreiden. Later in het seizoen krijgen de boompjes vruchten, die dan ook allemaal anders zijn. Voor de prijs hoef je het niet te laten, deze zijn zo laag dat vier verschillende citrusboompjes goed te betalen is.

Tropic trees heeft veel unieke boompjes

Naast de citroenplant voor een lage prijs, kun je bij Tropic trees ook terecht voor andere bomen en planten. Waar je bovenaan de site citrusboom kan selecteren kun je ook vijgen- en olijfboom vinden. Omtrent deze bomen is er veel informatie te lezen. Bijvoorbeeld niet iedere citrus kan een periode van vorst verdragen, maar de meeste bomen zijn winterhard. Bij enkelen moet er tijdens de wintermaanden een hoes over de boom getrokken worden, maar dat zijn uitzonderingen. Als je daar tegenop ziet omdat je niet veel met tuinieren hebt, dan kun je nog uitwijken naar een druivenstruik.

Makkelijk te onderhouden bomen en planten

De druif hoeft alleen maar op de goede plek te staan. Een druif moet veel zon hebben, dus mocht je een tuin op het zuiden hebben, dan is in de buurt van de gevel een goede plek. Daar wordt het dan koeler, en de druif zal zonder speciale bemesting en andere ingrepen vanzelf groeien en lang meegaan. Dan daar in de buurt een citroenplant die winterhard is, zal een mooie combinatie zijn. Mocht je over een serre beschikken dan is een niet winterharde citroenplant in de serre bijzonder mooi. Het is dus een beetje hoe je tuin bij je woning of bedrijf gelegen is wat het beste gaat.