Tango Canto

Leuke Online Tips

Theedoek laten bedrukken

Om onze huisstijl af te maken, wilde ik ook de keukendoeken en theedoeken passend bij de uitstraling van de bar. Ze zijn altijd in het zicht, dus een bedrukte theedoek is een goede manier om het logo in het zicht te brengen en de herkenbare huisstijl door te trekken. 

Omdat we wel hoge gebruikseisen hebben voor ons keukenlinnen, viel een standaard, goedkopere bedrukking af.


Theedoek met overall inweving

Na het lezen van de informatie op jullie site, kwam ik tot de conclusie dat een theedoek laten bedrukken, of geweven met overall inweving wel geschikt zou zijn.

Vooral omdat het logo niet voelbaar is en dus niet gaat krassen of sneller lelijk gaat worden dan de rest van de theedoek, is dit een passende oplossing. 

Ook vind ik het fijn dat nu de hele theedoek in mijn bedrijfskleuren gemaakt is. Zo geeft het logo geen plakplaatjes effect op de theedoek, maar is het een zeer professioneel ogend geheel.

Ik ben blij dat ik jullie advies over de juiste stofdikte opgevolgd heb, want de bedrukte theedoek voelt prettig aan, ziet er goed uit, maar absorbeert vooral goed en droogt goed af. En dat is natuurlijk toch wel het belangrijkste criterium voor elke theedoek.