Tango Canto

Leuke Online Tips

tijdelijk huis verhuren Utrecht

Ook een optie: tijdelijk huis verhuren Utrecht

Ik wilde mijn huis verkopen maar een vriendin kwam toen met een andere optie, waarom niet tijdelijk huis verhuren Utrecht? Ik moet zeggen dat ik daar nog niet eerder bij had stilgestaan. Ik vind het best een goed idee. Ik ga morgen even met de makelaar om de tafel om de opties te bespreken. Ik moet even kijken wat voordeliger is. Ik ga bij mijn vriend inwonen, dus ik heb sowieso al lage vaste lasten. Mocht er een huurder in mijn woning komen, kan ik er misschien nog wat aan overhouden ook. We zullen zien. Als ik het verkoop, dan heb ik wel weer extra centjes om het een en ander te kopen, maar ik zit dan nog steeds met de hypotheek. Zo hebben alle twee de opties voor en nadelen en ik kom er maar niet uit wat het beste is om te doen. Ik denk dat de makelaar mij in ieder geval een goed eind op weg kan helpen. Ik ben zo verliefd op mijn vriend, het is een wonder dat we elkaar zijn tegengekomen, het voelt als echte, pure liefde. Heel erg onvoorwaardelijk, en dat voelt super vertrouwd.