Tango Canto

Leuke Online Tips

Toch een villa kopen in Ibiza

Omdat ik graag een huis wil in het buitenland. Zocht ik op het internet naar villa kopen Ibiza. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Ibiza Estates. deze onderneming weet alles over de wetgeving van deze eiland en kan jou dan ook goed adviseren in alles. Ook weten zij alles over de woningaanbod op deze eiland. Of je nu een woning wilt binnen de middeleeuwse stadsmuren van de stad of eentje in de natuurschoon, bij deze onderneming vinden zij voor jouw de droomhuis die jij zoekt. Wat dacht je van een huis aan het strand of toch in de bergen.

villa kopen ibiza

Jij vertelt wat je zoekt en hun zullen het zeker vinden.

Natuurlijk wil ik niet zomaar een villa kopen op Ibiza. Omdat ik al een paar keer hier vakantie heb gehouden, leek dit mij de juiste volgende stap. Zo kan ik mooi de winter van Nederland hier op deze prachtige eiland doorbrengen. Ibiza Estates luisterde goed naar mijn wensen en al snel kon ik een paar bezichtigingen maken. Toen zag ik mijn droomhuis en regelde dit bedrijf de onderhandeling met de verkoper. Nu ga ik heerlijk van de winter genieten van de zon op deze eiland.