Tango Canto

Leuke Online Tips

van bommel riem

Een echte van bommel riem

Van mijn vader heb ik een echte van bommel riem gekregen. Ik ben hier blij mee, ik wilde deze riem namelijk al erg lang. Mijn vader weet op de een of andere manier altijd te achterhalen wat ik wil en vind dit dan. Hoe hij dit doet? Geen idee. Ik denk dat dit gewoon iets van het ouderschap is. Ik moet dan ook zeggen dat ik fantastische ouders heb, ik ben flink verwend vroeger, en ik krijg nu nog steeds van alles. Wel hebben ze mij goed geleerd dat ik moet werken voordat ik iets echt wil. Ze zijn dus best streng, maar in the end geven ze me dan toch wel wat ik wil. Best een goede tactiek, want ik ga daardoor wel sparen voor alles wat ik wil. Ik zie soms vrienden die echt alles zelf moeten betalen en dat vind ik ook wel heftig hoor. Ik snap dat je zelfstandig moet zijn. Maar ik denk dat het vooral belangrijk is dat je de juiste normen en waarden hierin hebt. Als je alleen maar denkt: mijn ouders geven mij toch alles, leer je nooit ergens voor sparen. Maar mocht je ouders hebben die je nooit iets geven, leer je nooit het plezier van iets krijgen, wat ook erg belangrijk is.