Tango Canto

Leuke Online Tips

Grote reiskoffer gekocht

grote reiskoffer

Voor mijn vakantie heb ik een grote reiskoffer gekocht. Voorheen had ik altijd een grote weekendtas waar ik al mijn spullen in propte. Maar het is de bedoeling om deze keer met het vliegtuig op vakantie te gaan en dan is een tas alles behalve handig. Natuurlijk moet ik er niet aan denken dat er op mijn spullen andere zware bagage wordt gezet en ik bij aankomst eerst al mijn kleren kan wassen omdat de shampoo fles het begeven heeft. Daarom was ik op zoek naar iets met een harde kaft, ofwel een reiskist die tegen een stootje kan.  grote reiskoffer

Veel keuze

Via de webshop van Cocoono had ik al mooie exemplaren voorbij zien komen. Vooral de keuze uit een grote reiskoffer waren hier enorm. Je had hier de keuze uit een zacht model en uit een hard model. Omdat ik een reiskist zocht die tegen een stootje kan heb ik het filter op deze site aangezet. Op deze manier komen alleen de harde modellen naar voren, maar ook hier heb je veel keuze in. Uiteindelijk heb ik een leuze kunnen maken en deze besteld. Een voordeel is dat het bezorgen en eventueel retour zenden geheel gratis zijn en wat ook mooi meegenomen is dat je op elk product twee jaar garantie hebt.