Tango Canto

Leuke Online Tips

General Hydrophonics

General Hydroponics

General Hydrophonics is een ingewikkelde naam voor het bedrijf dat netpotten maakt. Deze kan je gebruiken wanneer jij een eigen kweek aan het maken ben. Voor mijzelf was ik druk bezig om leuke plantjes aan het kweken. Ook heb ik een kast staan met stekjes van tomaten en pepers. Om voor deze planten de juiste spullen te kopen heb ik de website van Growexpert ontdekt. Hier kan je het zo gek niet verzinnen, van binddraad tot interessante watersystemen.  Voor mij is dit helemaal een geweldige site, omdat ik voor mijn benodigdheden niet meer naar een winkel hoef te gaan.  General Hydroponics

Goede oogst

Nadat ik verschillende netpotten had gekocht van het merk General Hydroponics, kon ik verder met het planten van mijn stekjes. Deze bakken zijn zijn gemaakt van stevig, gerecycled plastic dat zodoende ook nog eens beter is voor het milieu. 

Heb jij ook interesse in het kweken van eigen plantjes, dan moet je eens op de website van Growexpert kijken.

Inmiddels zijn wij een paar maanden verder en heb ik de eerste aardbeien al van mijn plantjes kunnen eten. Moet zeggen dat ik dit nog het leukste vind, maar natuurlijk heb ik op deze manier wel eer van mijn werk.