Tango Canto

Leuke Online Tips

Lekker uit eten Den Bosch?

Smaakvol uit eten Den Bosch? Wees dan welkom in restaurant de 7evenden Hemel! Hier kun jij onbezorgd genieten van een geweldig diner. De keuken weet immers als geen ander hoe dat de beste smaak samenkomt in één gerecht. Mede dankzij de juiste kennis en enthousiasme in het vak weten zij ieder gerecht smaakvol te maken.

Het diner

Zoek jij een gerecht die jij niet zomaar elders zult bestellen? Wil jij eens wat anders eten dan normaliter? Neem dan eens een kijkje op de bovenstaande website. Op deze website kun je namelijk de menukaart al zien. Alle gerechten worden met de juiste zorg samengesteld!

Even een zakelijke lunch

Voor mij is 7evenden Hemel een plek waar wij vrijwel iedere week te vinden zijn. Toen wij met ons team ergens wilde gaan lunchen kwamen wij hier terecht. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en kregen wij onze tafel toegewezen. De kaart die wij kregen was perfect en voorzien van de lekkerste gerechten. Wij hadden het zelfs moeilijk om een keuze te maken! Zo ontzettend veel lekkere gerechten vind je op deze kaart.