Tango Canto

Leuke Online Tips

Mijn mooie groene jas met bontkraag

Een groene jas met bontkraag heb ik al in de kast hangen voor het naseizoen. De reden hiervan is omdat ik telkens te laat ben met het vinden van een goed warm jack. Vorig jaar heb ik gekozen voor een goedkoop exemplaar die nu eigenlijk al kan worden weggedaan omdat deze niet meer mooi zit. Omdat ik altijd de stad in ga om kleding te kopen en ik het maar niet kon uitstaan dat ik voor de jassen nooit kon slagen. Ben ik eens op het internet gaan kijken. Al snel kwam ik terecht op de website leathershopdoci.nl hier kon ik al bij het zien van de eerste afbeelding zien dat ik hier kan vinden waar ik zo lang naar op zoek ben. 

groene jas met bontkraag

Meerdere seizoenen plezier van mijn aankoop

Ik heb dus voor een groene jas met bontkraag gekozen welke echt zit als gegoten. Tevens kan ik ervan op aan dat deze meerdere seizoenen meegaat. Daarom heb ik ook besloten om deze aanrader te delen. Nu hoef ik niet mis te grijpen als het weer van de een op de andere dag gaat omslaan in ons onvoorspelbare klimaat. 

Voor de dames, heren en kinderen is het zeker aan te raden om gewoon eens op de website te kijken.