Tango Canto

Leuke Online Tips

Moderne oorbellen voor stijliconen

Je kunt voor slechts een paar euro al prachtige oorbellen aanschaffen met gratis levering aan huis. Het is haast niet te geloven hoeveel prachtige sieraden je kunt vinden op webshops als Ikbensieraden.nl. Met de juiste piercing kom je goed voor de dag, je kunt er jouw hele look mee transformeren. Er zijn veel celebs die oorbellen en piercings dragen, wat kiezen de stijliconen?

Heb jij de gaatjes? Ikbensieraden heeft de rest! Je kunt hier direct de mooiste oorbellen online bestellen, goedkoop en met de beste service!

oorbellen

  1. Madonna: Deze dame is al behoorlijk op leeftijd, maar in de jaren tachtig was zij het stijlicoon die de trends feilloos wist op te speuren. Naast een piercing in de neusvleugel had ze ook een navelpiercing.
  2. Rihanna: Je kunt Rihanna bijna de Madonna van deze tijd noemen, ze heeft ook een eigen lijn make-up voor de moderne vrouw. Ze draagt uiteraard oorbellen, ze heeft daarnaast een septum piercing en, spannend, een piercing in haar tepel.
  3. Beyoncé: Deze dame heeft alles onder controle, na haar start als onderdeel van het trio Destiny’s Child is ze als solo performer uitgegroeid tot één van de grootste artiesten van de laatste decennia. Ze heeft een navelpiercing, sexy en een beetje brutaal, maar altijd met klasse.
  4. Lil’ Wayne: Wanneer je deze rapper ziet is het net een zoekplaatje van sieraden, oorbellen, gouden tanden en andere versiersels. Je zou haast missen dat hij ook nog eens twee lip piercings heeft. Ze bevinden zich beide in de onderlip, we kunnen hem daarmee helaas niet de mond snoeren…
  5. Mutya Buena: Deze dame, die vooral bekend is van de Sugababes, is de schrik voor elke beveiligingsbeambte op het vliegveld. Ze heeft acht piercings in de oren, en verder in de neusvleugel, boven- en onderlip, de tong, navel, tepels en zelfs naast haar rechteroog.
  6. Dennis Rodman: De meest opvallende basketbalspeler die ooit in de NBA speelde is meer bekend om zijn uiterlijk dan om zijn sportprestaties. Hij is ook een vriend van Kim Jong-un, de leider van Noord Korea. Die heeft vast zijn neus- en labret piercings gezien, maar mocht hij ook de tepel piercing bekijken?
  7. Lenny Kravitz: Als navel piercings en oorbellen voor dames zijn, waar moeten mannen dan hun edelmetalen bewaren? Lenny Kravitz heeft een bijzondere verrassing voor iedereen die hem in zijn nakie zien, hij heeft namelijk een eikel piercing. Edelmetaal in de edele delen dus!

Ga snel naar Ikbensieraden.nl om jouw oorbellen te kopen, voordat deze beroemdheden de hele zaak leeg kopen!