Tango Canto

Leuke Online Tips

spanplafond plaatsen is een aanrader

logo

Al een aantal jaar hadden wij als wens om de woonkamer te verbouwen. Hier hebben we lang voor moeten sparen, maar gelukkig hebben we toch de woonkamer kunnen verbouwen. Zo hebben de muurtjes een ander kleur gekregen, is de vloer vervangen, hebben we een openhaard laten plaatsen. Het plafond wilde we graag naar beneden brengen door een spanplafond te plaatsen. Dit hebben we uitbesteed bij hmdspanplafonds. Het bedrijf heeft jarenlang ervaring. 

Op internet staan veel positieve recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze kwaliteit leveren, scherpe prijzen hebben en beschikken over een goede service.

Contact opgenomenspanplafond

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt. De volgende dag kwamen ze bij mij thuis om alles op te meten. Je kon goed zien dat ze ervaring hebben. Alles gebeurt erg secuur, zodat er geen fouten worden gemaakt. Na een week zijn ze aan de slag gegaan en met 2 dagen zat het hele spanplafond erin. Het is daarom ook echt een aanrader om gebruik te maken van deze optie. Het is voordelig en je kan het plafond precies maken als je zelf wilt! Bekijk de opties op de website. Je kan altijd contact opnemen met het bedrijf.